Over ons:

Wij zetten ruim 40 jaar aan grafische ervaring graag in om u van dienst te zijn!
Voor premiums en relatiegeschenken, drukwerk, signing en borduren van kleding.
Wij zorgen ervoor dat u zich op de juiste manier kunt presenteren!

Persoonlijke service: Al uw wensen en ideeën behandelen wij persoonlijk. Korte lijnen. Wij komen graag persoonlijk met u in contact, gewoon aan tafel. Voor u om te weten met wie u zaken doet. Voor ons om gevoel te krijgen bij uw organisatie. Voor beiden om het beste resultaat te halen!

VoordeMedia “Uw presentatie is onze prioriteit!”

Missie:

Wij denken met u mee. Wij hebben de juiste kennis, ideeën, creativiteit en productiemiddelen in huis om uw producten te vervaardigen. Zo leveren wij  topproducten die bij de door u gewenste uitstraling passen. Dat is waar wij van VoordeMedia voor staan

Vissie:

Wat kunt u van ons verwachten? VoordeMedia heeft ruim vijfendertig jaar ervaring op het gebied van grafische producties, premiums en relatiegeschenken.
Stap voor stap ontwikkelen we met u de middelen die aansluiten bij uw boodschap en gewenste uitstraling. De allerhoogste kwaliteit is vanzelfsprekend.

De vorm en aantallen van uw middelen zijn afhankelijk van uw wensen. Uw ideeën en mogelijkheden zijn de basis van waaruit door ons gewerkt wordt. Wij gaan met u om tafel, denken met u mee, zijn kritisch en adviseren u. Daarbij kunt u profiteren van onze kennis; wij kennen de mogelijkheden en technieken.