Premiums & Relatiegeschenken

U weet waar uw bedrijf voor staat, maar hoe uit u dit naar uw (potentiële) klanten?
Met welke relatiegeschenken kunt u uw klanten verrassen….?
Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Kom met ons in contact!  Of kijk naar de mogelijkheden op de site:

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn perfect om te geven als teken van dankbaarheid, maar ook ter promotie van jouw merk. Geen idee waar te beginnen? Vind hieronder onze top categorieën ter inspiratie.

PREMIUMS RELATIEGESCHENKEN

Drinkflessen

Een drinkfles met logo is om meerdere redenen heel geschikt om reclame mee te maken. De marketing die de meeste bedrijven gebruiken kennen we inmiddels, het is tijd voor optimalisatie van jouw promotie! Het idee achter een drinkfles bedrukken is eenvoudig maar origineel. Deze geschenken gaan lang mee en zullen ook overal mee naartoe worden genomen.

Pennen

Het is een marketingmethode, die door veel bedrijven over het hoofd wordt gezien – gepersonaliseerde en bedrukte balpennen. Pennen zijn een goedkope en effectief marketinginstrument. Pennen zijn onmisbaar, bijvoorbeeld om iets op te schrijven, te schetsen of een krabbel te zetten onder een belangrijk document. Balpennen worden continu gebruikt, wat een merk versterkt en duidelijker maakt.

Vrije tijd en buiten

Buitenactiviteiten zijn gezond voor zowel het lichaam als geest. Voor de natuurliefhebbers is het essentieel de juiste accessoires mee te nemen. Ontdek alle geschenken die geschikt zijn voor buiten, niet alleen voor zonnnige dagen maar ook als het regent

CATALOGUS